Thursday, March 10, 2011

H.A.C.K.S

H = hanya
A = aku
C = cinta
K = kau
S = seorang

ne la yg tangkai ckp semalam..teperanjat pun ade terkedu pun ade..huhuhu
mcm ne cite die..mcm biase la aku yg kena call die sbb fon die kan dah kena bar..
tengah bual punya bual tibe2 aku dgr die mcm makan something
aku pun tnye la

aku : tangkai mkn ape

tangkai : mkn gula2

aku : gula2? gula2 ape????

tangkai : hanya aku cinta kau seorang - hacks

aku : hahahahahaha, pandai yer tangkai..sape ajar ne??

tangkai : ntah, terkeluar sendiri tibe

gelak punyer gelak tetibe blh die ckp ape korang taw

tangkai : bunge bateri dah low taw kalo terputus nati time nak tdo call balik ek

aku : ala..ok la..

tup tup terputus sudah tibe2 (suspent x)...hahahaha
kul 11 aku call balik sbb nak tdo, kan tangkai dah pesan kalo tdo call die tp aku call xdpt gak so aku tdo je tp xlena la sbb xdgr suara die tp nak uat mcm mane dah lumrah manusia kalo ngatok tdo gak akhirnye...hehehehe

No comments: