Friday, October 8, 2010

padah menipu

cube tguk gambar ne..

cube tguk gambar ke2 ne lak...
mase ne aku belajar kat poli melaka..benda yg kami xsangke berlaku...mula2 plan nak ge jln2 kat dataran pahlawan n bandar melaka after that mlm balik poli balik..ntah mcm mane ntah, tetibe aku mmbr aku ckp
kwn 1: kt xpyh balik poli la
aku: xpyh balik? nati kalo dieorg check bilik mcm mane?? kat kad balik kmpg aku tulis kuar banda
kwn2: xpe, alin kan ade..kt suruh die tukat balik kmpg...
Kwn 1: pakwe aku pun xde so boleh la kt pakai keta die

aritu ari perasmian eye on malaysia kat melaka org pun ape lagi ge la tmpt perasmian tu, dpt naik free gondola kalo nak ikut kan ne kali ke2 aku naik gondola, huhuhuhu..dah naik gondola n ge mkn kt org pun ge lepak kat pantai putri mcm tu la name pantai tu..aku pun xtaw ikut kwn je la kate kan...

mlm tu kami mcm dak kecik main buai, papan gelongsong, lari sane, lari sini mmg hapy gile la mcm mlm tu kami yg punyer..dlm kul 3 lbh mcm tu la gatal nak ambik gmbar dlm gelap ambik ko, cube tguk gambar yg pertama tu..mula2 aku pun nampak pelik pastu aku edit punyer edit tertibe nampak ade benda bertenggek kat bahu mmbr aky yg dul sebelah aku..bederau darah aku..

aku : weii, cube korang tguk gambar aku edit ne..
kwn 1 : ish! ko biar btl
aku : dah2 tguk pagi je nati kt cite

bila dah siang ape lagi mula la ckp tu ckp ne, tp ne la pengalaman yg xkan aku lupe kan..1st time dlm idup aku, aku overnite gan mmbr aku n jadi gile2 mlm tu..ne la akibatnyer kalo tipu warden n parent anywhere i so (((((hapy)))))