Wednesday, February 23, 2011

SARAWAK???

sedih yer bila ingat pasal sarawak.. cite die mcm ne, ari ahad mlm isnin tu tibe2 aku demam la, sakit tekak la sengal2 badan la kire cite semua ade la. pastu isnin dah la keja half day ge ge klinik leh doc mcm ne

doc : awk sakit ape

aku : demam doc

doc : dal lame

aku : dari mlm semalam

die pun cek la gune alat tempure letak kat dahi. yang geram yer blh die ckp

doc : awk xdemam ne

aku : ha! xdemam?? tp mlm semalam badan sy panas

doc : buka mulut, ne tonsil bengkak ne xpe sy bagi awk antibiotik ek

aku : tp doc pingang kebawah sy sakit lenggoh2

doc : awk kencing bediri ke duduk

aku : ha!! duduk la

doc : ok awk leh ge ambik ubat ek..

nak ckp ape lagi, kalo potong ckp doc tu nati die ckp aku ne memandai lak. so aku diam je la ge ambik ubat n balik.

yg si tangkai ( pakwe aku la) ne pulak. xhbs2 nak dtg (konon yer nak tunjuk die ambik berat kat aku la, hehehe) tp die dtg jugak bila aku suruh jgn dtg.

mlm tu ge la mkn n lepak kat perbadanan tibe blh die ckp..

tangkai: ermm ade benda la nak ckp..

aku : ape die syg, ckp la??

tangkai : tangkai kena pergi sarawak la..

aku : ha! nape tibe2 lak??? hbs kawin mcm mane

tangkai : kalo kena pergi, terpakse la pergi tp proses nak kawin tu tetap kena terus kan la..

aku : kt tguk mcm mane nati

tangkai : ok

mcm mane kalo die btl2 kena ge sarawak..sedih yer, kalo aku uat mintak pertukaran mmg dpt tp ayg aku pun kurang sihat skrg ne. mintak2 la die xkena tukar ke sarawak. kalo kena mati la aku alamat yer pth kaki la nak ge mane2 (mentang2 time tangkai ade aku gunekan die ge sane, ge sini skrg baru die ckp kena tukar tmpt keja aku dah resah pikir benda yg bukan) tlng doa2ka yer supaya tangkaiku xkena tukat. tq