Wednesday, March 16, 2011

3 KG!!

lupe nak cite..last month akak aku ajak balik jb aku pun ape lagi ok la coz kalo balik gan die comform naik keta kan so selasa la sikit n senang kalo naik keta nak balik jauh2 ne (mcm jauh sgt putrajaya-skudai padahal 4jam je). mcm biase la kalo smpi jb je mula la mcm2 benda yg nak dicomplain n gosip2..hehehehehe


mase dlm keta pun dah byk yg digosipkan tibe2 akak aku ckp, ko nak sesuatu x, aku sebenarnya dah sebulan xmkn nasi. aku gan muke terkejut ye ke? asal ko xmkn nasi?? alasan die ape korang nak taw 'saje, aku nak diet untuk dpt anak' (akak aku dah 4taun kawin tp xde rezeki lagi :-( ). dlm mase sebulan yg die xmkn nasi tu dah 3kg berat die turun..bykkan, kalo setahun die xmkn mahu die kalahkan kekurusan aku ne...

kalo korang nak taw, akak aku mkn sayur kira mcm penganti nasi n die tambah la gan ikan ke ayam ke...kalo korang, korang rase leh telan ker?? mesti xleh kan...hehehehe.. kalo aku sikit leh kot tp kalo nak mkn ari2 mcm tu ermm aku lebih rela berlapar (ye ye je sanggup berlapar)..

insyaAllah akak aku akan jadi mcm ne 1hari nati..

No comments: