Monday, March 21, 2011

amin..

alhamdulillah, akhirnya jumpa jugak blog yang mula2 aku buat. Blog ne aku buat bulan januari tahun 2010. wujud lagi entry yang aku uat mase tu. sebenarnya aku lupe paswoord n email yang aku gune mase nak uat blog ne. maklum la email bykkan, hehe. orang lain semua gune 1 je email peribadi tp aku sampai 2,3 email peribadi, hehe (mcm busines women la konon). lupe punye pasal blog pun xupdate, so skrg ne insyaAllah aku akan try update.

No comments: