Thursday, March 24, 2011

tak senang duduk

assalammualaikum..korang sihat ker?
aku sihat je cume hati aku je tak bape nak sihat. macam mane nak sihat kalo abg ipar n ayah aku tak sakit. sedih sgt skrg aku rase. nak call tangkai pun die busy.

td pagi abg ipar aku operation, masuk bilik bedah kul 9 sampai skrg tak kuar lagi. ayah aku lak td pagi die ge dialisis pastu terus ge betulkan teksi sekejap n die plan nak ge hospital sebab dr. n pegawai perkeso nak jumpe pasal claim yg ayah aku buat. cube korang byngkan, dlm perjalanan nak ke hospital xsangke die leh pitam n keta die hampir terbalik sbb terbabas langgar revider tepi jln. nasib baik mak aku teman die ge dialisis n hospital.

mmg rakyat malaysia ne baik hati n suke membantu. ramai gak yang tlng ayah aku lepas die terbabas. patut la hati aku xsedap sbb aku call2 mak aku xjwp pastu call ayh aku pun xjawap mmg aku dah fikir bukan2 tp xsangke ape yg aku fikirkan mmg terjadi.

kul 2.45 mak aku call and ckp xde pape. ayah aku cume pitam je. byngkan la mcm mane tak terbabas pagi td kul 6.30 die dialisis sampai kul 11.00 pastu ge betulkan keta n terus hospital bdn takde rehat mungkin itu yg menyebabkan die pitam. tak senang duduk betul kat kl ne. yg paling aku terperanjat tayar keta pancit. sedih sgt tguk keadaan ayh aku skrg. mintak2 la ayah aku dipanjangkan umur n kesihatan yang baik w'pun die kena dialisis, amin, amin ya rabbalalamin..

No comments: