Thursday, April 21, 2011

betu ker??

aku mcm xcye je pasal milo n sardin yg dieorg dok share2 kat facebook ne. kalo btl ape yg dikatekan kat artikel tu nape jabatan agama still nak bagi lesen kat company tu untuk beroperasi?? nape xde tindakan diambil oleh pihak berkuasa.

benda ne betul ke ataw ade org yg saje2 nak menjatuhkan sesetengah pihak yang terlibat aku xpasti tp yg aku nampak die seperti menjatuhkan pihak lain. aku bukan yer anti barangan malaysia ataw islam tp ade mase kt kena bijak berfikir n yakin.

kalo barang ko nak beli tu dah ade tanda halal xpyh la nak ragu2 nak beli n mkn sbb comform la benda tu dah comform blh mkn dan lagi 1 kalo perasan la ade benda yang xde halal tp benda yang digunekan barang organik n buah buahan xkan haram jugak kot??

come on la, xpyh la nak menjatuhkan org lain kalo nak maju. tlng bagun yer n bukak mate besar2 setiap kali bagun tido n fikir mcm mane nak majukan diri bukan pagi2 bagun fikir mcm manjatuhkan menjatuh org lain.

aku rase selagi keyakinan ade n x was2 xde masalah kot..

No comments: