Monday, October 24, 2011

keja gile..tp tambah pengalaman

ermmm macam nak gile buat hearder blog ne. masalahnya dah buat 2,3 hearder pastu tak taw nak pilih yang mane. nasib baik ade abg google n akak photoscape so keja mengedit pun jadi senang n mudah. yang peliknya hearder yang aku buat semuanya lebih kurang same je. hehehehe biase la orang kalau tamak and tak taw nak buat pilihan macam ne la jadinya. jap ek nak upload hearder yang aku dah buat. ha!! tu dia hearder guweh cantik tak?? erm, cantik ke tak cantik ke aku aku kesah ge mam la sama luuuuuu....hahahahaha

1. ne aku saje je nak buat konon ngade2 la nak letak hearder macam orang pandai edit gambar


2. ne aku cume tukar gaya ayat jiwang tangkai je. ne lah hasilnya


3. yang ne aku macam bangga kit. hehehe


yang kat bawah ne hearder ke4 n ke5 yang ne pun bangga kit cume colour peach/pink tu xbape menarik sgt. tp aku pilih hearder ke5 sbb colour die leh kurang same gan colour background blog aku.



bukan 2,3 tp 5 rupenya aku dah buat. gile ape aku ne..

2 comments:

ErYnn said...

seb bek tak gile...hahahahahaha

bunge orkid said...

tu la...