Thursday, November 17, 2011

Nilai

Assalammualaikum,
semalam aku terbace kat blog abang long ne dan aku rase macam nak share kat korang. kalo korang nak ge terus ke blog die pun boleh. sebagai permulaan cerita aku sebenarnya bukan nak cite pasal daerah nilai kat negeri sembilan tu tp nilai blog/website korang sebenarnya, mesti korang tertanya-tanyakan berapa harga blog korangkan tp kalo korang takde blog buat la cepat-cepat yer dan rajin-rajin la update blog korang tu supaya korang boleh tahu harga blog korang manalah taw kalo tengah sesak-sesak boleh la jual blog korang tu kan (boleh ker? entah la). senang je kalo nak tahu harga blog korang, korang cume perlu masukkan nama domain blog korang pastu klik Value senang je.

KLIK kalo nak taw harga blok korang ok.



No comments: