Wednesday, December 14, 2011

aduhai....hack


aku sedih sangat.....
tapi kenapa aku?
mengapa blog aku?
jawapanya semua dibawah ini......

adakah aku insan terpilih untuk mereka lakukan aku begini? ataupun aku memang ade silap klip? ape-ape pun think positif cik bunga, think positif......

entah sampai bila baru aku boleh edit desing blog aku sedih yer....kalau ada sesiapa yang tahu macam mana ataw kenapa blog aku jadi macam ne bagitaw yer...aku betul-betul buntu ne..tolonggggggg

8 comments:

deq su said...

samalh.. nape ek?

bunge orkid said...

ye ke...tak taw la kak.. kalo sy taw nati sy report kat akak yer..

eva said...

xder org hack syg.. semlm pun terkene jugak.. blog tgh update skrg.. hehe.. jgn risau.. skrg dh oke kan?

bunge orkid said...

hehehehe..ye lor..td pagi sampai2 je tguk dah ok dah...risau gak sebab semalam ade buat something kat blog pastu tetiba jadi macam tu takut la kan..manusia ne tak boleh dijangkakan..anywhere thanks sbb bagitaw...

Queenie said...

semuanya dah ok ker?
moga segera dpt pertolongan dari yg pakar ya...

fatinmyra Sweet :) said...

alalaa~
alhamdulillah dah ok.
hacker ni mmang lahh..

bunge orkid said...

dah ok dah..bukan dapat pertolongan dari pakar tp kesabaran yang membawa berkat...alhamdulillah...

bunge orkid said...

ermm...memang la