Thursday, December 22, 2011

Cara SELAMAT untuk sembunyikan passwoord

Assalammualaikum,



Hari ni aku nak ajar korang cara yang mudah, senang dan jimat untuk simpan password korang tak kiralah dekat facebook ke, twitter ke, untuk apa-apa jenis website yang memerlukan password.

cara pertama :


cara kedua :


cara ketiga :

ne kalo korang buat comform aku cakap bukan orang je tak nampak tapi hantu n pencuri pun takut tenguk...hahahaha.

kalo tak nak bagi orang tahu password kite pun agak-agak la kan..anywhere thanks kat member aku yang bagi email ne.

No comments: