Friday, December 2, 2011

2.12.2011










Facebook Pics

hahahaha, genap dah 24 umur aku ari ne, memang aku tak akan lupe peristiwa malam tadi, dalam pukul 7pm uncle black call cakap die nak datang tp sampai pukul 9.30pm die tak sampai pun. fon aku lak mcm cipan bila dekat umah je tak boleh call tapi sms boleh pulak, pelik betul.

time : 9.30 pm
uncle black : bunga, dah pukul 9.30 ne, nak jumpe ke?
aku: peh! menyirap je aku bace sms die, aku senang je jawap 'ikut la, kalau nak datang, datang la, tak kesah sebab dah kat pukul 10.00 dah ne'. tp dlm hati sedih sangat-sangat.

time : 10.30 pm
apesal die senyap je ne, try call tak jawap, sms tak reply, ape lagi finder je la senang, tup-tup, 'RM0.30 Friend Fiender: 017 740 xxxx is near ministry of finance, presint 2, wp putrajaya' biar betul!! cakap tak datang tapi nape kat presint 2 ne, 2 kali aku finder sama je maklumbalas yang aku dapat, pelik..
tak sampai 5minit uncle black call 'ha! turun la, dah kat bawah blok ne'. apa lagi kelam kabut la aku ciap n turun bawah

time : 11.15 pm
ge minum kat dapur mas
uncle black : ingat tak tempat first time kite jumpe?
aku : ermm, tak ingat la
uncle black : ok! jom

time : 11.45 pm
rupe-rupenya, perbadanan putrajaya tempat first kiteorg date, terukkan aku ne boleh lupe sebenarnya aku teka dah betul td cume view dari tempat ktorg duduk je aku salah cakap.

time: 11.55 pm
uncle black : nak beli hadiah tak sempat, ne je yang sempat beli untuk bunga, tutup mata cepat, jangan bukak taw sampai suruh bukak
aku: ok, ok..nak buat ape ne?
uncle black : jap la..

time : 12.05 pm
uncle black : ok dah boleh bukak mata dah
aku : Ya Allah, bila mase beli kek ne?
uncle black : shuttel kedai kek tu dah turun separuh lu taw tak , nasib baik akak tu bagi beli lagi. pastu sembunyikan kat tepi pokok.
aku : patut la, time finder td kat presint 2, time kasih syg, tak penah sambut befday macam ne..

ne la kek yang aku dapat
.
.
.
.
bukan ne tp..



ne pun bukan lor..(my favorite)



ya, ini dia..
memang terase coklat n chese die walaupun aku tak boleh telan, aku tetap telan gak sebab uncle black dah beli dengan penuh kasih sayang semata-mata untuk bunga tersyg die, so harus la makan

6 comments:

ErYnn said...

alolololo..so sweeettt..hahahahha... hepy besday gak tok bunga...heee...>,<

deq su said...

haa haa lupa nak wish.. Happy belated beday

bunge orkid said...

eryn : sweet kan? tq wish

bunge orkid said...

deq su : w'pun lambat tp time kasih kak...

Qyla said...

sweetttt nyer :)

bunge orkid said...

:-) time kasih