Thursday, December 8, 2011

Watermark

Assalammualaikum,
yahooo.........akhirnya siap gak watermark aku selepas 2 hari aku bertungkus lumus buat. tak taw ape tu watermark? ish ish ish, korang search la kat google ape tu watermark ek mls aku nak ckp. aku buat watermark ne bukan apa sebab aku tenguk ramai blogger ade watermark sendiri so aku pun teringin ade. bila di search pasal watermark ne aku tguk ade blogger yang buat sendiri dan ade juga yang sanggup beli walaupun harga die murah je dalam RM3 hingga berapa aku tak taw la tapi pada aku baik buat sendiri sebab lebih puas hati la kata orang walaupun kurang cantik.

dulu watermark aku macam ne

biasa je kan




and now.......








aku bangga dengan diri aku..of course la kan...hahahahaha

4 comments:

deq su said...

nanti ajar ek

bunge orkid said...

boleh-boleh..
no hal kak..

eva said...

hehe.. mcm eva jugak.. buat tulis jer.. lps tu kwn buat.. hehe.. sy ni tak pandai sgt nak buat.. nice watermark! ;)

bunge orkid said...

ye ke..tp cantik la..time kasih