Wednesday, January 4, 2012

Cintaku di......

Assalammualaikum bah,

lame rasanya tak update blog bah mane taknya penyakit M melanda bah. anywhere bah kat korang walaupun dah 4hari berlalu dalam tahun yang baru ne bah. apalah azam baru aku tahun ne kan? kawin ke? beli keta ke? ntah la apa-apa pun aku berserah kepada takdir bah tp aku masih berusaha untuk mendapatkan ape yang aku mahu hahahaha (gelak jahat).

asal aku cakap ade bah, bah ne macam orang sabahan dah mane taknya orang time lunch makan untuk bagi tenaga sampai ke malam tp aku time lunch tenguk cerita cintaku di kinabalu tu yang terikut-ikut hehehe. leh tahan jugak la lakonan zul ariffin dengan liyana samsudin tu. yang best nyer lagu cintaku di kinabalu aku rasa macam romantik gitu walaupun aku bukan orang sabah n cinku bukan dikinabalu tapi di...biarlah rahsia...

tinggi-tinggi gunung kinabalu

tinggi lagi sayang sama kamu

biru-biru hujung kinabalu

tenguk dari jauh hati saya rindu



lagu ne ku tujukan untuk uncle black yang selalu bengong sama guweh..
bengong...

No comments: