Monday, January 16, 2012

Telurku bercinta..


Egg love / telur cinta? Biasa la orang kalau tengah bercinta semuayer nak bentuk love tapi egg love ne bukan untuk couple je tapi semua golongan pasti suka. Ermmm, bila lah agaknya aku ada masa nak buat love egg ne. chopstick dah ade telur dah ada cume mase je takde. Tak sabar rasenya nak buat love egg. Kalau dah pagi-pagi buat breakfast love egg ne mesti uncle black semangat nak ge keja tp tu la tak de rezeki lagi bina masjid. Macam mana nak buat egg love? Senang je tak perlu risau tak mermerlukan kepakaran cume memerlukan kelembutan jari je korang je nak buat love egg ne.



Bahan-bahannya:

Keratan kotak susu

Telur rebus

Sepasang getah dan sebatang chopstick










Selepas 10-15 minit




Selamat mencuba

1 comment:

deq su said...

kita doakan cepat-cepat rezeki datang ek.. nt ari2 boleh buat utk 'hubby'