Tuesday, January 31, 2012

main + budak

assalammualaikum semua,

gambar yang bakal korang tenguk nati sebenarnya aku dapat dari facebook seorang kawan aku memang terperanjat aku tenguk gambar ne, istigfar tak taw la bape kali sebab bayangkan budak kecil pun boleh buat kelakuan mcm ne. kalo tenguk betul-betul gambar ne macam kat korea/jepun sebab tulisan kat kotak tu.

ape yang akak opis aku cite masa die ge cuti kat korea 5 hari 4 malam ari tu kat sane ade 40+ channel kat tv, salah 1 channel die adalah channel 18sx tanpa sekatan so faham-faham je la kan kalo channel tu dah takde sekatan.

w'pun aku belum kawin tapi aku banyak menbaca kat blog2 kat majalah budak zaman sekarang ne cepat belajar dan akan mengikut ape yang kite buat so kalo sape2 yang dah kawin tu kalo nak buat projet tengah mlm nati bagi anak tido dulukalo tak macam ne la jadinya. bahaya bahaya..









2 comments:

bsyok said...

http://bsyokonline.blogspot.com/ terdapat Cannel online ASTRO ARENA ,ASTRO CERIA, ASTRO OASIS ,ASTRO PRIMA ,ASTRO RIA ,AXN ,DOCUMENTARY TV ,E-KOREA ,FOX MOVIE, HBO ,MALAYSIA YOUTH Tv .NTV 7, RTM TV 1 ,RTM TV2 ,TV 3 ,TV 8, TV 9.

Kumbang Jingga said...

pengaruh tv dan filem lah nie